Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sve ih je više

Šangajem pluta 6000 lešina svinja, a vlasti tvrde: Voda je pitka!

mrtve svinje (1)
Foto: Reuters/Pixsell
1/4
12.03.2013.
u 21:26

Broj mrtvih svinja raste otkako je policija pokrenula kampanju za suzbijanje ilegalne trgovine svinjskim mesom dobivenim od zaraženih životinja

Čak 5916 leševa svinja izvučeno je tijekom današnjeg dana iz rijeke Huangpu u Šangaju, no voda je i dalje sigurna za piće. Tvrde to tamošnje vlasti koje ne žele širiti paniku među lokalnim stanovinštvom i koje su poduzele mjere za uklanjanje mrtvih životinja i dezinfekciju javnih voda, piše New York Daily News.

Pretpostavlja se da su mrtve svinje u rijeku bačene na uzvodnim uzgajalištima u oblasti Jiaxing. Njihov broj u rijeci je porastao otkako je policija pokrenula kampanju za suzbijanje ilegalne trgovine svinjskim mesom dobivenim od zaraženih životinja.

>>U rijeci u Kini pronađeno više od 2200 uginulih svinja

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

GO
google385
23:53 12.03.2013.

kinezi drze 60%svjetske proizvodnje svinjetine i ko ce znati sta i mi jedemo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije